Γιώργος Σαμπάνης - Γιάννης Πλούταρχος
Γιώργος Σαμπάνης – Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιώργος Σαμπάνης επισκέφθηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου και τραγούδησε ζωντανά τη νέα μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου «Δε με παίρνει»!

Ο Γιώργος Σαμπάνης εκτός από ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, είναι και ένας εξίσου εξαιρετικός δημιουργός. Τα τραγούδια του τα έχουν ερμηνεύσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχουν γίνει πολύ μεγάλες επιτυχίες! Ένα από αυτά είναι και το αγαπημένο «Δε με παίρνει», στο οποίο ο Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει τη μουσική και η Ελένη Γιαννατσούλια τους στίχους, ένα κομμάτι που απογείωσε ο Γιάννης Πλούταρχος με τη μοναδική του ερμηνεία!

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Σαμπάνης επισκέφθηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Έλενα Παπαρίζου και το Κώστα Μαρτάκη στο φινάλε τους στο «Βοτανικό» και δεχόμενος το κάλεσμα να ανέβει στη σκηνή χάρισε μία αξέχαστη στιγμή στους παρευρισκόμενους. Με συντροφιά με κιθάρα ο δημιουργός τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου στην οποία είναι συνθέτης σε μία μοναδική ακουστική εκτέλεση, με το κοινό να τραγουδά μαζί του!

Τις εν λόγω στιγμές μπορείτε να τις παρακολουθήσετε παρακάτω!

To «Δε με παίρνει» με τη μοναδική ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας