Αντώνης Ρέμος - Γιώργος Σαμπάνης

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Σαμπάνης συνεργάζονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους καθώς ο δεύτερος γράφει ένα από τα νέα τραγούδια του πρώτου!

Ο Γιώργος Σαμπάνης εκτός από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής είναι και ένας άκρως ταλαντούχος δημιουργός, καθώς έχει συνθέσει αρκετά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, αλλά έχει δώσει ακόμα περισσότερα σε συναδέλφους του . Ο τραγουδιστής μπορεί να κινείται σε διαφορετικό μουσικό ύφος, όμως εκεί που εκπλήσσει ευχάριστα συνθετικά και κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το λαϊκό τραγούδι, με τα κομμάτια που έχει γράψει να γίνονται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των μοναδικών του λαϊκών δημιουργιών είναι τα «Δύσκολα Φεγγάρια», «Λείπει πάλι ο  Θεός», «Εγώ στη ζωή μου» για το Γιώργο Μαζωνάκη, το πρόσφατο «Πατάς τα όρια», όπως και το επίσης πρόσφατο «Δε με παίρνει» του Γιάννη Πλούταρχου, το «Δε θα μου πεις εμένα» για τον Πασχάλη Τερζή, το «Πού θα με πας» του Νίκου Οικονομόπουλου, τα «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Χάνομαι» για την Πέγκυ Ζήνα και πάρα πολλά ακόμη τραγούδια για τους ίδιους καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Μετά και την «Κιμωλία» της Κρυσταλλίας, ένα δυναμικό κομμάτι, ο Γιώργος Σαμπάνης είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Μην ξαναρθείς», το οποίο και θα ερμηνεύσει ο Αντώνης Ρέμος, σε στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη! Οι δύο άντρες συνεργάζονται για πρώτη φορά και σίγουρα τα προαναφερθέντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα.

Το «Μην ξαναρθείς» θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων στο νέο δίσκο του Αντώνη Ρέμου που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας