Με την υποστήριξη του Hit Channel

Με τη συμμετοχή του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα αλλά και της ξεχωριστής Γιώτας Νέγκα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικός Γιώργος Ρήγας θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Αυλαία ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αρμονικά κορυφαίες στιγμές του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.
Η παράσταση δίνεται με αφορμή την παρουσίαση του προσωπικού δίσκου του Ρήγα, με τίτλο «Έκλαψα χθες», που περιλαμβάνει δημιουργίες των Μίμη Πλέσσα, Θανάση Πολυκανδριώτη, Άκου Δασκαλόπουλου, Γιώργου Λεκάκη, Τάσου Χρηστίδη. Μεταξύ αυτών και το περίφημο ομότιτλο τραγούδι Έκλαψα χθες το οποίο ο ίδιος ο συνθέτης του, ο Μίμης Πλέσσας, διασκεύασε για την εργασία αυτή από χασάπικο σε ζεϊμπέκικο. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την εταιρεία ΟΓΔΟΟ.

Στην Αυλαία, ο Ρήγας παντρεύει με γνώση και μαστοριά τραγούδια των Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου, Πλέσσα, Σπανού, Γκάτσου, Παπαδόπουλου, Ελευθερίου με στιγμές των Νικολόπουλου, Πολυκανδριώτη, Ρασούλη, Πυθαγόρα καθώς και άσματα των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Καραμπεσίνη και όχι μόνο.

Πέρα από την «ακριβή» παρουσία και συμμετοχή του Μίμη Πλέσσα και της Γιώτας Νέγκα, το Γιώργο Ρήγα -ο οποίος είναι και ικανότατος μπουζουκίστας- πλαισιώνει μια ορχήστρα υψηλών προδιαγραφών που συγκροτούν οι:

Μάριος Σιδερίτης: Επιμέλεια προγράμματος, κρουστά
Πλάτωνας Παπαδημητρίου: Μουσική επιμέλεια, κιθάρες
Νικήτας Βοστάνης: Πνευστά
Γιάννης Λαμπράκης: Μπουζούκι
Ηλίας Βαγιάνος: Πιάνο
Νικόλας Βοστάνης: Μπάσο
Μιχάλης Τζαβάρας: Τύμπανα

Ψυχαγωγία αξιώσεων λοιπόν στην Αυλαία τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, με σπουδαία τραγούδια και αντίστοιχες ερμηνείες.
Ώρα έναρξης 21.30
Τιμή εισιτηρίου 10 €

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας