Γιώργος Μαζωνάκης - Σαρλώ - Τσάρλι Τσάπλιν @ Backstage Καλώς Σας Βρήκα video clip
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο ρόλο του Σαρλώ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το νέο του video clip όπου και μεταμφιέζεται ως άλλος Τσάρλι Τσάπλιν!

Το καινούριο άκρως χορευτικό single του Γιώργου Μαζωνάκη «Καλώς σας βρήκα», σε μουσική του Mark Angelo και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη, έχει ήδη φτάσει στα ραδιόφωνα και ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε τα γυρίσματα για την οπτικοποίησή του.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμφιέζεται σε Σαρλώ, τον ιδιαίτερο αυτό χαρακτήρα που ενσάρκωνε στις ταινίες του ο θρυλικός Τσάρλι Τσάπλιν. Σύμφωνα με το κόνσεπτ το video clip διαδραματίζεται σε δύο εποχές, μία αυτή των δεκαετιών 1910 και 1920, όπου ο κόσμος φανταζόταν ένα καλύτερο αύριο, και η δεύτερη εποχή αυτής του σήμερα, σε μία ηλιόλουστη Ελλάδα που προσπαθεί να είναι αισιόδοξη και χαρούμενη.

Στον τηλεοπτικό φακό γνωστής εκπομπής που παραβρέθηκε στα γυρίσματα ο Γιώργος Μαζωνάκης επίσης αποκάλυψε και τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Στανίση στην Αθήνα και στο νυχτερινό κέντρο Thalassa από τις 23 Αυγούστου.

Αφήστε το σχόλιό σας