Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναδείχθηκε «Best Greek Act» για το 2015 στα MTV EMAs και στρέφει το βλέμμα στην επόμενη φάση της ψηφοφορίας!

Η διοργάνωση υπ’ αριθμόν 22 στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Βραβείων Μουσικής του MTV (γνωστά ως «MTV EMAs») θα λάβει χώρα στην ιταλική πόλη του Μιλάνου την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Τα EMAs καθιερώθηκαν ως η εναλλακτική – ευρωπαϊκή – πρόταση απέναντι στα MTV Video Music Awards. Κάθε έτος φιλοξενούνται σε διαφορετική χώρα της Γηραιάς ηπείρου (μέχρι στιγμής δεν έχουν διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα) και μεταδίδονται ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο του MTV.

Η πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία βραβείων του θεσμού είναι το «Worldwide Act» όπου αναμετρούνται οι καλύτεροι καλλιτέχνες κάθε ηπείρου («Worldwide Act: Europe» κ.ο.κ.), όπως προέκυψαν από την ψήφο του κοινού. Ο καλύτερος της εκάστοτε ηπείρου προέρχεται παρομοίως μέσω ψηφοφορίας ανάμεσα στους νικητές της κάθε χώρας!

Υποψήφιοι για το «Best Greek Act» ήταν πέντε καλλιτέχνες και συγκροτήματα, οι οποίοι αναμφισβήτητα πρωταγωνίστησαν την τελευταία χρονιά: Δέσποινα ΒανδήΓιώργος Μαζωνάκης, Rec,  Γιώργος Σαμπάνης και Stavento διεκδίκησαν το πολυπόθητο «κλικ» που θα τους έφερνε πιο κοντά στην επόμενη φάση.

Νικητής του «Best Greek Act» για το 2015 αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Ο τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος τώρα με τους υπόλοιπους τοπικούς νικητές με το βλέμμα στραμμένο στο «Worldwide Act: Europe»!

Η ψηφοφορία (πατήστε εδώθα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα της 24ης Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας