Γιώργος Γιαννιάς
Γιώργος Γιαννιάς

Ο Γιώργος Γιαννιάς μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Ηλία Βρεττό ετοιμάζεται για το επόμενο του βήμα!

Μία συνεργασία που θα εκπλήξει τη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός, καθώς ο επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης, ιδιοκτήτης του Frangelico, και ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς έδωσαν τα χέρια! Η φιλία τους και η επιτυχημένη συνεργασία τους επί σειρά ετών υπήρξε ο καταλύτης ώστε ο Γιώργος Γιαννιάς να επιλέξει την συγκεκριμένη συνεργασία. Επιπλέον, η σταθερά ανοδική πορεία που πραγματοποιεί ο καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια οδήγησαν τον επιχειρηματία στην απόφαση να επενδύσει σε αυτή τη συνεργασία, παρά τη δύσκολη για όλους περίοδο λόγω οικονομικής κρίσης.

Ο Γιώργος Γιαννιάς διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Με μεγάλες επιτυχίες στις αποσκευές του και με την καθολική αποδοχή ότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, αποτελεί πόλο έλξης του κοινού.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Άνοδο και έχοντας αναρρώσει πλήρως μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, βρίσκεται στην καλύτερη διάθεση για να χαρίσει νύχτες μοναδικού κεφιού. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τις δικές του πινελιές στη μεταμόρφωση του χώρου, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα καθώς και το τι ακριβώς θα παρουσιάσουν στο νέο πλέον χώρο, το FRANGELICO UPPER CLASS.

Αφήστε το σχόλιό σας