Πιστός στο ραντεβού του με το κοινό της Θεσσαλονίκης παραμένει ο Γιάννης Πλούταρχος καθώς για ακόμη μία χρονιά επιστρέφει στην πόλη και ανεβαίνει στη σκηνή του «Fix Live», αυτή τη φορά μαζί με το Μίμη Πλέσσα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος μετά τη σπουδαία σύμπραξη που πραγματοποίησε στο θέατρο «Παλλάς» με το Μίμη Πλέσσα για 10 μοναδικές, μαγικές και νοσταλγικές μουσικές παραστάσεις, επανέρχεται στα δρώμενα της νυχτερινής διασκέδασης, και συγκεκριμένα σε αυτά της Θεσσαλονίκης, σε ένα γνώριμο πλέον γι’αυτόν χώρο.

Το νυχτερινό κέντρο «Fix» ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται για άλλη μία φορά το «καλύτερο παιδί», με την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο χώρο να χρονολογείται τα τέλη Νοεμβρίου του 2012, έχοντας τότε στο πλευρό του τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελεάννα Παπαϊωάννου και τον Ιωακείμ Φωκά.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου στη «νύμφη του Θερμαϊκού» αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, με περισσότερα στοιχεία σχετικά με το σχήμα που θα τον πλαισιώνει και την ακριβή ημερομηνία έναρξης να αναμένονται σύντομα.

Τέλος, αρχίζει να δρομολογείται και η δισκογραφική επάνοδος του Γιάννη Πλούταρχου, ανήκοντας και πάλι στο δυναμικό της Minos – EMI, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνεργασία του με το Μίμη Πλέσσα μπορεί ενδεχομένως να έχει και συνέχεια!

UPDATE: Η τελευταία αναφορά σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας Γιάννη Πλούταρχου και Μίμη Πλέσσα επιβεβαιώνεται, καθώς οι δύο άντρες θα ανέβουν μαζί στη σκηνή του «Fix Live».

Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα του Γιάννη Πλούταρχου, www.yannis-ploutarchos.gr, μας ενημερώνει σχετικά:

«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Το κοινό της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον αγαπημένο μας Γιάννη Πλούταρχο. Το Fix Live θα είναι το νυχτερινό κέντρο το οποίο θα «στεγάσει» την μελωδική φωνή του αγαπημένου μας καλλιτέχνη και θα ομορφύνει τις βραδιές της συμπρωτεύουσας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα μαζί με τον Μίμη Πλέσσα, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες της χώρας μας, στους Θεσσαλονικείς που πάντα αγκαλιάζουν πολύ θερμά το «Καλύτερο Παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου. Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέριες των εμφανίσεων του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Fix Live από το Yannis-Ploutarchos.gr

Ένα ακόμα μουσικό ταξίδι έρχεται…»

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας