Ο Γιάννης Πλούταρχος λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του δίσκο!

 

Για επανέκδοση της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς «Η δύναμη του έρωτα» ξεκίνησεσε κυκλοφορία ολοκαίνουριου δίσκου κατέληξε τελικά ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται αυτήν την περίοδο συνεχώς στο στούντιο και ηχογραφεί τα καινούρια του τραγούδια, σε ακόμη μία ωραία δισκογραφική δουλειά για τον ίδιο η οποία σίγουρα θα αγαπηθεί από το κοινό όπως εξάλλου και οι προηγούμενες του.

Τίτλος στο νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου δεν υπάρχει για την ώρα, όμως μέσα στις επόμενες πρόκειται να βρεθεί έτσι ώστε να μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του. Μία γεύση από τα νέα τραγούδια του καλύτερου παιδιού θα την πάρουμε άμεσα καθώς σύντομα θα ακούσουμε  το «Μια αγάπη, μια ζωή» του Χρήστου Νικολόπουλου, τραγούδι που όπως σας έχουμε ενημερώσει θα πρωταγωνιστήσει και σε θεατρική παράσταση!

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου αναμένεται να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων από την Heaven.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει το Γιάννη Πλούταρχο στο Fix μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και τον Ιωακείμ Φωκά.

Αφήστε το σχόλιό σας