Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στο δισκογραφικό… «σπίτι» του και στην οικογένεια της Minos – EMI!

Ακόμη μία δισκογραφική μεταγραφική είδηση «βόμβα»… έσκασε στην καλλιτεχνική επικαιρότητα. Ο Γιάννης Πλούταρχος μετά από παρουσία τριών χρόνων στη Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Ant1, επιστρέφει στην εταιρεία που τον ανέδειξε, τον σύστησε στο κοινό και με την οποία παρουσίασε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για τη Minos – EMI.

Ο Γιάννης Πλούταρχος βρισκόταν για 15 συναπτά έτη, από το 1995, στην εταιρεία που ξεκίνησε ο Μίνως Μάτσας μαζί με το γιο του Μάκη το 1962 (πριν συγχωνευθεί με την EMΙ το 1991) κυκλοφορώντας 10 δισκογραφικές δουλειές, εκ των οποίων οι εννέα έγιναν πολυπλατινένιες.

Στα τέλη του 2010, ο δημοφιλής καλλιτέχνης «μετακόμισε» στη Heaven Music. Εκεί κυκλοφόρησε τρεις δίσκους που στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, συμπεριλαμβανομένου και τη μεγάλη συνεργασία που πραγματοποίησε με τον κορυφαίο Ιταλό τραγουδιστή AlBano Carissi στο δίσκο «Δυο φωνές μια ψυχή».

Μετά το τελευταίο άλμπουμ του με το label του ομίλου Ant1, το «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», που έγινε διπλά πλατινένιο σε 7 μόλις ημέρες κυκλοφορίας, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στις… δισκογραφικές «ρίζες» του και στη μεγάλη οικογένεια της Minos – EMI ετοιμάζοντας πλέον εκεί τα καινούρια τραγούδια του.

Το γεγονός ανακοινώθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς του τραγουδιστή στα κοινωνικά δίκτυα με μία φωτογραφία που, λιτά, ενημέρωνε για τις εξελίξεις.

Γιάννης Πλούταρχος - MINOS EMI
Η ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός.

 

Αφήστε το σχόλιό σας