Ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου και ερμήνευσε τα τραγούδια της παράστασης «Ένα παιδί μετράει τα άστρα», κλέβοντας τις εντυπώσεις μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές!

Ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών μας χρόνων αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών, το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, «ζωντανέψε» ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης που έφερε τον ομώνυμο τίτλο, την περασμένη Κυριακή 21 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο διαχρονικός Κώστας Βουτσάς, ο δυναμικός Θανάσης Τσαλταμπάσης μοιράστηκαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης.

Τα τραγούδια της παράστασης, σε μουσική Γιώργου Βούκανου, ακούστηκαν επί σκηνής από ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά, το Γιάννη Πλούταρχο.

Ένας σημαντικός ερμηνευτή που συμμετείχε ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή θέλοντας και εκείνος να προσφέρει τη δική του στιγμή στο παιδικό όνειρο, τη χαρά και στον αγώνα των παιδιών για μόρφωση.

Στην εν λόγω παραγωγή υπήρξε η συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας υπό τη δ/νση του γνωστού μαέστρου Γιώργου Αραβίδη και συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου (που αρίθμησε 50 μέλη).

 

Αφήστε το σχόλιό σας