Γιάννης Πλούταρχος - Daughtry

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο του δίσκο που περιέχει πολλές εκπλήξεις!

Ο Γιάννης Πλούταρχος στις 7 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάτω απ’τον ίδιο ήλιο», η οποία αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο δίσκος περιέχει αρκετές εκπλήξεις, είτε αφορά τα ακούσματα είτε τις συνεργασίες, με τα τραγούδια που έχουμε ακούσει έως τώρα να έχουν κερδίσει τις θετικές γνώμες.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως που μας επιφυλάσσεται είναι ότι ο Γιάννης Πλούταρχος διασκευάζει στα ελληνικά τη μεγάλη και αγαπημένη επιτυχία των Daughtry, «What about now»! Η διασκευή, σε ελληνικούς στίχους Ρεβέκκας Ρούση, έχει τον τίτλο «Θέλω να’ρθεις» και σε αυτήν ακούμε μία όμορφη ερωτική μπάλαντα, με τον τραγουδιστή να κερδίζει τις εντυπώσεις!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία κίνηση-έκπληξη του Γιάννη Πλούταρχου που θα συζητηθεί, αλλά και θα αγαπηθεί μέσα σε μία δισκογραφική δουλειά με εξαιρετικά τραγούδια που προβλέπεται να «γεννήσει» -γιατί όχι- 18 επιτυχίες!

Μία γεύση από το «Θέλω να’ρθεις» μπορείτε να πάρετε εδώ (τραγούδι no. 16), στην παρουσίαση των νέων τραγουδιών του Γ.Πλούταρχου που έκανε το Hit Channel, είτε εναλλακτικά παρακάτω!

http://www.youtube.com/watch?v=lzQazoMoyDs

loading...