Γιάννης Πλούταρχος - Daughtry

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο του δίσκο που περιέχει πολλές εκπλήξεις!

Ο Γιάννης Πλούταρχος στις 7 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάτω απ’τον ίδιο ήλιο», η οποία αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο δίσκος περιέχει αρκετές εκπλήξεις, είτε αφορά τα ακούσματα είτε τις συνεργασίες, με τα τραγούδια που έχουμε ακούσει έως τώρα να έχουν κερδίσει τις θετικές γνώμες.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως που μας επιφυλάσσεται είναι ότι ο Γιάννης Πλούταρχος διασκευάζει στα ελληνικά τη μεγάλη και αγαπημένη επιτυχία των Daughtry, «What about now»! Η διασκευή, σε ελληνικούς στίχους Ρεβέκκας Ρούση, έχει τον τίτλο «Θέλω να’ρθεις» και σε αυτήν ακούμε μία όμορφη ερωτική μπάλαντα, με τον τραγουδιστή να κερδίζει τις εντυπώσεις!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία κίνηση-έκπληξη του Γιάννη Πλούταρχου που θα συζητηθεί, αλλά και θα αγαπηθεί μέσα σε μία δισκογραφική δουλειά με εξαιρετικά τραγούδια που προβλέπεται να «γεννήσει» -γιατί όχι- 18 επιτυχίες!

Μία γεύση από το «Θέλω να’ρθεις» μπορείτε να πάρετε εδώ (τραγούδι no. 16), στην παρουσίαση των νέων τραγουδιών του Γ.Πλούταρχου που έκανε το Hit Channel, είτε εναλλακτικά παρακάτω!

Αφήστε το σχόλιό σας