Ο Γιάννης Πλούταρχος και το νέο CD του έγιναν πλατινένιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές κυκλοφορίας!

Την απόλυτη επιτυχία γνωρίζει ο Γιάννης Πλούταρχος με τον ολοκαίνουριο δίσκο του «Ο Άνθρωπός Σου» που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες από τη Minos – EMI!

Μόλις πριν μερικές ώρες σας γράψαμε για τα συναισθήματα του καλλιτέχνη σχετικά με την πολύ μεγάλη απήχηση του ομώνυμου single, το οποίο προηγήθηκε της κυκλοφορίας του CD. Ενδεικτικά, ο Γιάννης Πλούταρχος θεωρεί πως «επανασυστήθηκε» στο κοινό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, λόγω της ολοένα αυξανόμενης δημοτικότητα τους «Ο Άνθρωπός Σου», ένα κομμάτι που εντοπίζεται στην πρώτη τριάδα των ελληνικών και μεικτών airplay charts.

Η 13η προσωπική δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου, 14ο άλμπουμ συνολικά στην καριέρα του, κάθε άλλο παρά… «γρουσούζικη» αποδεικνύεται καθώς κατόρθωσε να γίνει πλατινένια από τις πρώτες στιγμές της κυκλοφορίας της!

Στο δίσκο συναντούμε δεκατρία, επίσης, ξεχωριστά τραγούδια. Από την πρώτη ακρόαση του άλμπουμ μας κατενθουσιάζουν με τις υπέροχες μελωδίες και ενορχηστρώσεις τους και τους εξαιρετικούς, γεμάτους εικόνες, στίχους τους.

Το ολοκαίνουριο CD του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ευρέως από τη Minos – EMI στα δισκοπωλεία της χώρας την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, ενώ διατέθηκε συγχρόνως κανονικά (σ.σ. όχι ως premium CD) σε μικρότερο αριθμό αντιτύπων και με το περιοδικό «Τηλεθεατής» της εβδομάδας 6 – 12 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος πλατινένιος για το δίσκο «Ο Άνθρωπός Σου» έχει ήδη φτάσει, έχοντας συμπληρώσει μόλις 3 ημέρες διάθεσης στα φυσικά καταστήματα μουσικής, με τη μεγάλη και έμπρακτη στήριξη που δείχνουν οι ακροατές να κάνουν τις προβλέψεις για το άμεσο μέλλον ακόμη καλύτερες!

Ακούστε το νέο CD του Γιάννη Πλούταρχου, «Ο Άνθρωπός Σου», εδώ!

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Πλούταρχος: «Με το “Ο Άνθρωπός Σου” επανασυστήθηκα στον κόσμο»!

Αφήστε το σχόλιό σας