Ο Γιάννης Πλούταρχος από τις αρχές της νέας χρονιάς ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του «Posidonio»!

Μία καλλιτεχνική είδηση «βόμβα» έρχεται για να αναστατώσει τη νυχτερινή Αθήνα. Ο Γιάννης Πλούταρχος μετά από 10 χρόνια επιστρέφει στη σκηνή του «Posidonio»!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί ξανά στο χώρο όπου μας συστήθηκε, έζησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και με την πολυετή παρουσία του έσπασε όλα τα ρεκόρ και έγραψε ιστορία στα δρώμενα διασκέδαση της πρωτεύουσας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η τελευταία σεζόν του Γιάννη Πλούταρχου στο «Posidonio» διήρκεσε ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος χωρίς καμία διακοπή και με πολυήμερες εμφανίσεις!

Δέκα χρόνια μετά, το «καλύτερο παιδί» του ελληνικής δισκογραφίας επανέρχεται στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής με όλες τις συνθήκες να «ομολογούν» πως η επάνοδός του θα συνδυαστεί ξανά με αξέχαστες στιγμές.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες την ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Ο Άνθρωπός Σου» από τη Minos – EMI, η οποία έχει γίνει πλατινένια από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας, ενώ το ομότιτλο single του άλμπουμ έχει ενθρονιστεί στις πρώτες θέσεις των airplay charts από την πρώτη μετάδοση!

Η πολυαναμένομενη μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στο «ναό της διασκέδασης», όπως έχει χαρακτηριστεί από τα media το «Posidonio», αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά του 2015 και συγκεκριμένα μέσα στις αρχές του Μαρτίου, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αφήστε το σχόλιό σας