Γιάννης Πλούταρχος και Μαρία Έλενα Κυριάκου ανταμώνουν σε ένα ντουέτο που ξεχειλίζει από συναισθήματα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» την Πέμπτη 12 Μαρτίου με μία εκρηκτική πρεμιέρα στην οποία κυριάρχησαν οι νοσταλγικές θύμησες. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την επάνοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη μετά από μία δεκαετία στο χώρο όπου αναδείχθηκε και έζησε τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του!

Στο ανοιξιάτικο μουσικό ταξίδι του ο Γιάννης Πλούταρχος συνοδεύεται από τον Κώστα Μαρτάκη και τη Μαρία Έλενα Κυριάκου, τη μεγάλη νικήτρια του πρώτου «The Voice». Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι επίσης εκπρόσωπος της Ελλάδας στην προσεχή Eurovision της Βιέννης, αφού κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο με τη μπαλάντα της «One Last Breath».

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Έλενα Κυριάκου συναντιούνται στην ανακαινισμένη σκηνή του νυχτερινού κέντρου με ένα ντουέτο έκπληξη. Οι δύο καλλιτέχνες ερμηνεύουν την αγαπημένη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, «Υπάρχει Λόγος»!

Ένα κομμάτι που αγκαλιάσαμε με τη φωνή της «Number One» τραγουδίστριας και με τους Γιάννη Πλούταρχου και Μαρία Έλενα Κυριάκου να του προσδίδουν με τις υπέροχες ερμηνείες τους ένα μοναδικό νέο ύφος. Εξάλλου, το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργάτιδά του και τα αποδεικνύει στην πράξη μοιράζοντας τη σκηνή μαζί της.

Απολαύστε το ντουέτο τους παρακάτω!

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Πλούταρχος – Όλα όσα συνέβησαν στη λαμπερή επιστροφή του στο Posidonio! #photoreport

Αφήστε το σχόλιό σας