Ο Γιάννης Πάριος δε διστάζει να πει το «ναι» σε ξεχωριστές προτάσεις και τραγουδά για τη νέα δισκογραφική δουλειά των Stavento! 

Μία απρόβλεπτη μουσική συνάντηση πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στα στούντιο ηχογράφησης, ο καρπός της οποίας θα μας συναρπάσει!

Ο Γιάννης Πάριος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της εποχής μας, τραγουδά για το νέο δίσκο των Stavento και επιλέγει να επανεμφανιστεί δισκογραφικά με μία ιδιαίτερη συνεργασία.

Ο Μιχάλης Κουινέλης και οι Stavento έχουν διαγράψει μία αξιομνημόνευτη πορεία στο χώρο της εγχώριας hip hop σκηνής, προσδίδοντάς της το δικό τους μοναδικό ηχόχρωμα. Πριν μερικούς μήνες, το συγκρότημα, γιόρτασε τη συμπλήρωση 10 ετών ζωής με την κυκλοφορία του διπλού best of album «Το Ένα Και Το Μηδέν».

Ο τροβαδούρος του έρωτα στέκεται κοντά στη νέα γενιά των καλλιτεχνών και δε διστάζει να πει το «ναι» σε ξεχωριστές προτάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, έπειτα από την κατάλληλη διαμεσολάβηση, ο Γιάννης Πάριος θα τραγουδήσει το κομμάτι με τίτλο «Παιδί Μονάχο» σε μουσική και στίχους του ΜΕΘ.

Η αισθαντική ερμηνεία – διαχρονικής αξίας – του σπουδαίου καλλιτέχνη σε συνδυασμό με τη μοντέρνα και γλαφυρή όψη γραφής των Stavento εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος. Το «Παιδί Μονάχο» προγραμματίζεται να βγει στον αέρα μετά το πέρας του καλοκαιριού, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο και θα περιληφθεί επιπροσθέτως στον καινούριο δίσκο των Stavento, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Παρακολουθήστε παρακάτω στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Γιάννη Πάριου και του Μιχάλη Κουινέλη στο στούντιο Odeon και τις σχετικές δηλώσεις τους, όπως αποτυπώθηκαν στο φακό του Δημήτρη Συλβέστρου:

Αφήστε το σχόλιό σας