Ο Γιάννης Πάριος επανέρχεται στη μουσική ζωή της πόλης και τον προσεχή Απρίλιο αναμένεται να βρεθεί στη σκηνή του «Pantheon Theater» με τη μουσική παράσταση «Όλα»!

Ο Γιάννης Πάριος τρία χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση σε σκηνή της νυχτερινής Αθήνας, συγκεκριμένα τη σεζόν 2010-2011 στο «Fever», ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνης με 45 χρόνια ενεργούς παρουσίας αναμένεται τον προσεχή Απρίλιο να ανέβει στη σκηνή του «Pantheon Theater» προκειμένου να ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες του για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στην παράσταση «Όλα».

Ο Γιάννης Πάριος θα λάβει τη σκυτάλη από τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή κανένα» με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο, η οποία λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο στον ίδιο μουσικό χώρο επιστρέφοντας δυναμικά στη μουσική επικαιρότητα της πρωτεύουσας.

Έπειτα από την τελευταία εμφάνιση του καλλιτέχνη στη σκηνή του «Fever» έως και σήμερα για το Γιάννη Πάριο είχαν μεσολαβήσει οι παραστάσεις  «Ο κύκλος του έρωτα», μία αναδρομή στο ερωτικό τραγούδι από το 1950 έως τους δημιουργούς του σήμερα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Φεβρουάριο του 2012 και «Ο δικός μου Βασίλης Τσιτσάνης», σπονδή στο έργο του μοναδικού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο του 2013 αντίστοιχα.

Οι περιορισμένες παραστάσεις του Γιάννη Πάριου στο «Pantheon Theater» με το «Όλα» θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 4  Απριλίου.

Ακολουθεί το Δελτίου Τύπου σχετικά με το γεγονός:

Τον Απρίλιο το Pantheon υποδέχεται τον Γιάννη Πάριο. Με γενικό τίτλο “Γιάννης Πάριος – ΟΛΑ” θα παρουσιάσει από τις 4 Απριλίου, και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις κορυφαίες στιγμές και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας του αλλά και πάρα πολλά τραγούδια από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες. Τον Γιάννη Πάριο θα συνοδεύει 15μελής ορχήστρα και 24μελής χορωδία.

Γιάννης Πάριος – Όλα! Για ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Αυτά που θέλει να τραγουδήσει μαζί σας, αυτά που θέλουμε όλοι να ακούσουμε και να απολαύσουμε από τον μεγαλύτερο έλληνα ερμηνευτή!

Διεύθυνση προγράμματος και ορχήστρας: Ντίνος Γεωργούντζος
Ενορχήστρωση ­ Πιάνο­ Keyboards: Γεωργούντζος Κωνσταντίνος
Βιολί: Γκιουλετζής Θάνος
Πιάνο: Μιχαηλίδης Κώστας
Μπουζούκι: Παπαδόπουλος Δημήτρης
Κιθάρα: Χατζόπουλος Γιώργος
Μπάσο: Βαρθακούρης Πέτρος
Κρουστά: Γλένης Σπύρος
Κρουστά: Βασιλείου Χριστάκης
Ακορντεόν: Τσολάκης Κυριάκος
Τσέλο: Αναστασίου Σωτηρία
Μπουζούκι: Ρέππας Δημήτρης
Βιολί: Γκιουλετζής Νίκος
Κιθάρα: Λευτέρης Χαβουτσάς
Βιολί: Ψαλίδα Κωνσταντίνα
Βιολί: Λέιντα Πέτρο
Φωνητικά: Βαλτετσιώτη Ελένη
Φωνητικά: Αναγνώστου Κώστας

Διάρκεια παράστασης: 2 & 1/2 ώρες (Διάλειμμα: 15΄)

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Ώρες: Παρασκευή & Σάββατο: 21:30, Κυριακή: 20:30

Online κρατήσεις εισιτηρίων: athenspantheon.com, tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone

Τηλεφωνικές κρατήσεις: Pantheon Theater: 210 3471111

Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:
ΖΩΝΗ A: 45 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ B: 40 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Γ: 35 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Δ: 30 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ε: 25 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ ΣΤ: 20 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ζ: 15 ΕΥΡΩ

Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ

Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες – θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στους επισκέπτες από τα σημεία των bar.

Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας. Προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.

Pantheon Theater
Πειραιώς 166, Αθήνα

Αφήστε το σχόλιό σας