Γιάννης Κότσιρας & Μανώλης Λιδάκης συναντιούνται φέτος επί σκηνής εκπληρώνοντας μια κοινή τους επιθυμία που μετράει χρόνια.

Δύο από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές μας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης, συναντιούνται φέτος επί σκηνής, σε ένα νέο χώρο, το LEVARE Music Theater, εκπληρώνοντας μια κοινή τους επιθυμία που μετράει χρόνια.

Οι δύο ερμηνευτές έχουν χαρακτηρίσει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι και η συνάντηση τους στη σκηνή του LEVARE Music Τheater θα χωρέσει τα καλύτερα σημεία της δισκογραφίας τους, καθώς και τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους.

Έκπληξη – πρόταση αποτελεί και η απόφασή τους να μας συντροφεύουν και τα μεσημέρια της Κυριακής, με ειδικό μενού και δωρεάν κρασί για όσους θέλουν να ζήσουν την ωραία ατμόσφαιρα των κυριακάτικων μεσημεριανών, με τραγούδι και κρασί.

Μοναδικός στο είδος του ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει με ανεπανάληπτο τρόπο προσωπικές του επιτυχίες καθώς και τίτλους άλλων δημιουργών. Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε ένα στιβαρό σύνολο τραγουδιών με τίτλο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει».

Ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες τον δίσκο «Αύριο θα είναι αργά», όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη,Σ. Μάλαμα, Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου, Γ. Μελισσίδη) και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Από Σάββατο 1 Νοεμβρίου
και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Παίζουν οι μουσικοί:

Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις

Πληροφορίες:
• Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ / 15€ με ποτό
• Τιμή φιάλης: 120€, κρασί 60€
• Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 14.30
• Κυριακές: Οι ισχύουσες τιμές για ποτό – πλήρες μενού
και απεριόριστο κρασί με 30 & 35€ / άτομο

LEVARE Music Theater
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ. 210 3412622

Update

1/11/2014: Η πρεμιέρα του Μανώλη Λιδάκη και του Γιάννη Κότσιρα αναβάλλεται για το Σάββατο 8 Νοεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας