Ο Γιάννης Χαρούλης ολοκληρώνει τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών με τρεις βραδιές στην Τεχνόπολη από τις οποίες δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Γίνεται ένας καλλιτέχνης να συνδυάσει την εμπορική επιτυχία με ένα ρεπερτόριο που δεν προβάλλεται από τους λεγόμενους «mainstream» ραδιοφωνικούς σταθμούς;

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του, ένα διπλό live CD, εκτοξεύθηκε με την κυκλοφορία της τον περασμένο Φεβρουάριο στην πρώτη θέση των εβδομαδιαίων πωλήσεων. Έχει ήδη δώσει τρεις συναυλίες στην πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε έναν κατάμεστο χώρο και ετοιμάζεται για ακόμη τρεις.

Η μουσική, τελικά, βρίσκει πάντα το δρόμο της και η αντιμετώπιση με σεβασμό των παραδόσεων, των αξιών και του κοινού εκτιμάται δεόντως.

Ο Γιάννης Χαρούλης ρίχνει την αυλαία της θερινής του περιοδείας «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» πραγματοποιώντας δύο μουσικές παραστάσεις στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Δίχως να ακολουθεί πεπατημένες, ο ερμηνευτής έχει κατακτήσει τους ακροατές και έχει δημιουργήσει μία ισχυρή βάση η οποία ενθουσιάζεται με κάθε εμφάνισή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προαναφερθέντων είναι οι τρεις sold out συναυλίες του Ιουνίου, και τότε στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων.

Ο Γιάννης Χαρούλης έχει γαλουχηθεί ως καλλιτέχνης με τους ήχους της κρητικής παράδοσης και τις μελωδίες του έντεχνου ρεύματος. Όλα όσα τον έχουν χαράξει ξεδιπλώνονται πάνω στη σκηνή με τη συνοδεία του αγαπημένου του λαούτου. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, ο αυθορμητισμός και η σοβαρότητά του πυροδοτούν την ατμόσφαιρα και εκστασιάζουν όσους τον παρακολουθούν ζωντανά.

Στο παρόμοιο κλίμα θα κινηθούν και οι δύο βραδιές στο Γκάζι, όπου ο Γιάννης Χαρούλης θα ανταμώσει τους φίλους του. Διαβάστε περισσότερα για τις συναυλίες (πληροφορίες, εισιτήρια) εδώ.

UPDATE 07/09/15:

Τα εισιτήρια των συναυλιών της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου βαίνουν προς εξάντληση και για το λόγο αυτό προστίθεται στο πρόγραμμα και τρίτη εμφάνιση στις 16 Σεπτεμβρίου!

Αφήστε το σχόλιό σας