Ο George Michael δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για τις προγραμματισμένες συναυλίες που είχαν ανακοινωθεί για τον Νοέμβριο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του εξήγησε αναλυτικά τον λόγο που τον οδηγεί σε αυτή την κίνηση:

«Ανακοίνωσα την ακύρωση των εμφανίσεων μου στην Αυστραλία, κάτι που μου ραγίζει την καρδιά. Εξηγώντας τον λόγο της ακύρωσης, έχω να πω ότι οφείλεται στo ότι δεν έχω ξεπεράσει μέσα μου τραύμα που μου άφησε η περσινή ασθένεια, κατά την οποία οι γιατροί μου έσωσαν τη ζωή. Μου πρότειναν απόλυτη ξεκούραση και μου πρότειναν να ακολουθήσω μια μετατραυματική συμβουλευτική παρακολούθηση που ταιριάζει στην περίπτωση μου, αλλά εσφαλμένα πίστεψα πως φτιάχνοντας μουσική και δίνοντας συναυλίες για το ακροατήριο μου θα μου έδινε τέτοια χαρά που θα ήταν θεραπευτικό από μόνο του.

Δυστυχώς δεν υποτίμησα την δυσκολία αυτής της χρονιάς και σκέφτηκα με λάθος τρόπο, πως θα ξεπεράσω το άγχος που με διακατέχει από όταν έφυγε από την Αυστρία, τον περασμένο Δεκέμβριο.»

 

Ο κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης νοσηλεύτηκε με πνευμονία τον περασμένο Δεκέμβριο σε νοσοκομείο της Αυστρίας όπου και παρέμεινε σε νοσηλεία για 3 εβδομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας