Ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζει ένα best of πρόγραμμα για την εμφάνισή του στο Λονδίνο.

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο Λονδίνο ύστερα από την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του εκεί πριν από δύο χρόνια και περιμένει με ανυπομονησία να δει παλιούς και νέους φίλους και να τους χαρίσει ένα πρόγραμμα με τα… καλύτερα από τα καλύτερα.

Μαζί με τους συνεργάτες του, ο Φοίβος Δεληβοριάς φτιάχνει ειδικά για την εμφάνισή του στο «Mimi’s Private Members Club», ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.

Από την «Κική» στην «γκαρσόνα» του «Χάλια», από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον «Πατώκο», από τα τάγματα της «Υβρεοπομπής» μέχρι τον Γκάλη και το «Κουνελάκι», γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας ελληνικής πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, αλλά σημαίνει πολλά για όσους είναι μακριά.

Όλοι θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση «Best of»», λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα. Αφού, κι αυτό είναι γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα καλύτερα πάντα έρχονται.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Στέλιος Τσουκιάς.

Συμμετέχουν η Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι, ο Κωστής Χριστοδούλου στα πλήκτρα, ο Σωτήρης Ντούβας στα ντραμς, ο Θοδωρής Κότσυφας στις κιθάρες και Yoel Soto στο Μπάσο.

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας
Φωτογραφίες: Λάμπρος Ρουμελιωτάκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας