Πολλή σπουδαία επέτειος για το διάσημο κόμικ φτιαγμένο από τον Alex Raymond το 1934. Και νέα κινηματογραφική περιπέτεια στον ορίζοντα!

Ο Flash Gordon έγινε 80 ετών. Το διάσημο κόμικ που δημιουργήθηκε από τον Alex Raymond το 1934 είναι έτοιμο να γιορτάσει με στυλ αυτή τη σημαντική επέτειο.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα στο The Hollywood Reporter, η 20th Century Fox έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα των ταινιών για το διάσημο χαρακτήρα που είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη κάνοντας μια νέα αρχή.

Η ταινία, θα σηματοδοτεί την επιστροφή του ήρωα στους κινηματογράφους 34 χρόνια μετά την παταγώδη αποτυχία του 1980, όταν ο Dino De Laurentiis έριξε μια παραγωγή 35 εκατομμύρια δολάρια, αναθέτοντας τον σκηνοθέτη Mike Hodges, να οδηγήσει τους Sam J. Jones, Max Von Sydow, Ornella Muti και Mariangela Spalato σε μια ταινία που, εκτός από το soundtrack που είχε την υπογραφή των Queen δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν ούτε οι κριτικοί αλλά και το κοινό .

Ο νέος Flash Gordon μπορεί να έχει στη σκηνοθεσία τον George Nolfi, ο οποίος έχει ήδη παρουσιάσει ένα script στο οποία βάζουν χέρι οι Patrick McKay καιJD Payne, συγγραφείς μαζί με τον Roberto Orci του επόμενου Star Trek.

Αφήστε το σχόλιό σας