Η Feelgood Records με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Πρώτο δείγμα αυτής της συνεργασίας θα είναι το επόμενο album του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο The Other Side Of Blue, που θα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια αλλά και ζωντανές ηχογραφήσεις από την μεγάλη παράσταση με τίτλο The Other Side Of Greece («Η Άλλη Πλευρά της Ελλάδας »), που θα παρουσιάσει στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες.

Το πρώτο από τα καινούργια τραγούδια, σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου, θα αρχίζει να μεταδίδεται στο ραδιόφωνο τον Οκτώβριο προλογίζοντας το album, που θα κυκλοφορήσει σε διπλό cd και dvd στις αρχές του 2014.

Filippos Pliatsikas  Feelgood Records
Αριστερά στη φωτογραφία ο υπεύθυνος ελληνικού ρεπερτορίου Χρήστος Καρυώτης και δεξιά ο διευθυντής της Feelgood Records Αντώνης Βιλλιώτης

Η πρώτη περίοδος αυτής της περιοδείας θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα  Οκτώβριος – Νοέμβριος 2013 και περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Μ. Βρετανία (Λονδίνο), τη Γαλλία (Παρίσι), την Ολλανδία (Αμστερνταμ), το Βέλγιο (Βρυξέλλες) και τη Γερμανία (Ντισελντορφ). 

Η δεύτερη περίοδος της περιοδείας έχει προγραμματιστεί για το 2014 και θα  περιλαμβάνει τη Ρωσία και την Τουρκία.

Σε αυτή τη μεγάλη περιοδεία, θα τον συνοδεύσουν καλλιτέχνες από την Ελλάδα με δυνατό καλλιτεχνικό σήμα και προσφορά.

Σημαντικό είναι το γεγονός είναι ότι σε κάθε συναυλία, θα συμμετέχουν επί σκηνής σημαντικοί ξένοι μουσικοί, που θα φέρουν πιο κοντά την ελληνική μουσική με έναν διεθνή ήχο. Κάθε ένας θα προσκληθεί να ερμηνεύσει ένα ή περισσότερα από τα δικά του τραγούδια, σε συνεργασία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ δεν θα λείψουν και οι «μουσικές εκπλήξεις» με την απόδοση από τους ξένους καλλιτέχνες κάποιων τραγουδιών στα Ελληνικά αλλά και το αντίστροφο !

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον και με σεβασμό στο παρελθόν και την παράδοση, θα παρουσιάσει μέσα από μια πολυ-καλλιτεχνική προσέγγιση τον ελληνικό πολιτισμό, μέσα από το χρόνο και τις εκφράσεις του.

Λίγη ώρα πριν την υπογραφή του στη Feelgood Records, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας χάρισε επί τη ευκαιρία και ένα τραγούδι του, ειδικά παιγμένο για την περίσταση!

Φίλιππος Πλιάτσικας – Daybreaker (Acoustic Version)

Αφήστε το σχόλιό σας