Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Faydee ήρθε ξανά στην Ελλάδα για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Από την Ηρώ Τζημίκα

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που γνωριστήκαμε με τον Faydee! Η συνάντηση μας για δεύτερη φορά, έγινε στο ξενοδοχείο που έμεινε αυτές τις μέρες που βρέθηκε στη χώρα μας!

Ήταν ωραία στιγμή και σα να μην πέρασε μία μέρα, αρχίσαμε να τα «λέμε». Χαρούμενος που με είδε ξανά, μου τα είπε όλα για τη νέα του συνεργασία με τον Claydee στο τραγούδι «Who» αλλά και για το νέο του τραγούδι «Move on»(Cest La Vie). Το καλοκαίρι θέλει να επιστρέψει για συναυλίες, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις ώστε να γνωρίσει ακόμα περισσότερους fans του!

– Γεια σου Faydee! Πώς είσαι;

– Hello Iro! Είμαι καλά, εσύ; Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά!

– Κι εγώ χαίρομαι! Πώς νιώθεις το ελληνικό κλίμα για ακόμα μία φορά;

– Υπέροχο! Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο με υποδέχτηκαν πάρα πολλές fans μου!

– Ναι, το είδα αυτό! Ήταν όπως και πέρσι;

– Φέτος ήταν ακόμα περισσότερες να φανταστείς! Ήταν κοντά στις 100 αν δεν κάνω λάθος! Η Ελλάδα είναι από τις αγαπημένες μου χώρες, το κοινό με στηρίζει πάρα πολύ!

– Όταν βλέπεις τα πρόσωπα των θαυμαστών σου να σε περιμένουν με τόση αγωνία, πώς νιώθεις;

– Θέλουν απλά μία αγκαλιά! Εκτός από τις fans, εκεί βρίσκονται κι οι γονείς τους που τις φέρνουν και πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν ώρες για να φτάσουν στο αεροδρόμιο! Είναι υπέροχο συναίσθημα και τους ευχαριστώ! Πάντως οι γονείς μου μιλούν και βγαίνουν selfies μαζί μου (γέλια)

– Πάμε να μιλήσουμε τώρα για το τελευταίο single σου «Move on»(Cest la vie) που έχει και πολύ ωραίο clip.

– Είναι ένα όμορφο τραγούδι με ένα ωραίο video clip που είναι σκηνοθετιμένο από τον σκηνοθέτη που έχει κάνει και προηγούμενα τραγούδια μου. Στο video clip παίζει η ίδια κοπέλα που είναι και στο video clip το «Laugh till You cry» και το γυρίσαμε στην Αυστραλία. Το τραγούδι πάντως μιλάει σχετικά με το να τελειώνεις με μία σχέση και να μη μπορείς να προχωρήσεις. Το να βλέπεις τον άλλον άνθρωπο να προχωράει κι εσύ να μη μπορείς, γιατί έχεις μείνει εκεί. Πολλοί θα ταυτιστούν μαζί του και μέχρι τώρα έχει.

– Έχει τύχει εσύ να μπεις σε αυτή τη θέση; Του να προχωρήσεις είτε σε ερωτική είτε σε φιλική σχέση; 

– Ναι, φυσικά! Είναι πολύ δύσκολο στην αρχή γιατί έχεις συνηθίσει κάποια πράγματα αλλά μετά πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να ξεφύγεις από όλο αυτό. Επίσης όταν κάνεις επιτυχία, πολλοί άνθρωποι αλλάζουν απέναντι σου αλλά δεν πρέπει να σε πειράζει.

– Ας περάσουμε και στη συνεργασία σου με τον Claydee! Είστε καλοί φίλοι και πιστεύω θα κάνει πάταγο το κομμάτι. 

– Κι εγώ αυτό πιστεύω! Ήσουν εκεί την μέρα που το ηχογραφήσαμε πριν από ένα χρόνο! Ένα χρόνο πριν το αρχίσαμε όλο αυτό και σήμερα έφτασε στο αποτέλεσμα που θα ακούσετε. Το video clip θα είναι super και πιστεύω ότι κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ στην Ελλάδα όσες μέρες βρέθηκα εδώ!

– Πώς νιώθεις για τον Claydee και για αυτή την συνεργασία; 

– Στα γυρίσματα ήταν πολύ ευγενικός και πολύ καλός μαζί μου. Ότι κι αν χρειάστηκα ήταν εκεί και με βοήθησε. Απίστευτα ταλαντούχος και πολύ cool !

– Πάντως τι έχεις να πεις για τα ονόματα σας; Faydee, Claydee είστε αδέρφια τέλος πάντων; 

– (γέλια) Πραγματικά είναι απίστευτο και να μπορεί να είμαστε από άλλη μητέρα! Όλο αυτό με το όνομα είναι μία μεγάλη σύμπτωση και ήταν μια καλή κίνηση ώστε να μάθω και περισσότερα για αυτόν. Δηλαδή είναι τόσο διαφορετικό αλλά και ταυτόχρονα τόσο ίδιο!

– Τι να περιμένουν οι fans σου; 

– Θα έρθω σίγουρα το καλοκαίρι γιατί θέλω να επισκεφθώ περισσότερες πόλεις και φυσικά τα πανέμορφα νησιά σας. Θέλω να κάνω πολλές συναυλίες και shows και σε άλλες πόλεις έτσι ώστε να με γνωρίσει περισσότερος κόσμος αλλά και να δω κι εγώ τους fans μου από όλη την Ελλάδα. Επίσης έχω πολλά νέα που έρχονται μέσα σε αυτό το χρόνο και πιστεύω ότι θα σας αρέσουν!

– Δώσε μία ευχή σε αυτούς που θα διαβάσουν τη συνέντευξη! 

– Ευχαριστώ για την στήριξη, είμαι πανευτυχής που είμαι εδώ για ακόμα μία φορά και σας αγαπώ! Sagapo!

– Ευχαριστώ πολύ Faydee!

– Εγώ ευχαριστώ Ηρώ!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας