Λατρεύει το ποδόσφαιρο λατρεύει τη μουσική έτσι δε μπορούσε να μην κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με ξεχωριστή Βραζιλιάνικη γεύση με αφορμή το Μουντιάλ της Βραζιλίας. ‘Samba do Mundo’

Το νέο άλμπουμ Fatboy Slim θα κυκλοφορήσει ακριβώς πριν από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, και θα έχει μια ξεχωριστή Βραζιλιάνικη γεύση.

Το ‘Fatboy Slim presents Bem Brasil‘ που χονδρικά μεταφράζεται ως «Πολύ Βραζιλία» (Very Brazil), θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο υλικό καθώς και remixes και edits από όμοιούς των Eats Everything, Claude VonStroke και Psychemagik μεταξύ άλλων.

Ο DJ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Norman Cook, είναι γνωστός για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και φυσικά τη μουσική, και το τελευταίο album είναι ένα πάντρεμα των των δύο παθών του, πάνω στην ώρα για το Μουντιάλ του 2014.

Σχετικά με την κυκλοφορία του άλμπουμ αυτό το καλοκαίρι, ο Fatboy Slim, δήλωσε:

«Λαμβάνοντας υπόψη την αγάπη μου για τη Βραζιλιάνικη μουσική, τα πάτυ και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με το Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται φέτος θέλω να μοιραστώ αυτήν την αγάπη με την παροχή ενός soundtrack για το καλοκαίρι, βασισμένο στη βραζιλιάνικη μουσική.»

Παρακολουθήστε το teaser βίντεο που ακολουθεί, ενώ το ‘Fatboy Slim presents Bem Brasil’ θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου.

Αφήστε το σχόλιό σας