Ο τραγουδιστής ‘Hero’ του σχετικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του νεαρού pop star.

O Enrique Iglesias υπερασπίζεται τον Justin Bieber και για τις πρόσφατες ενέργειες του τραγουδιστή είπε απλά «Αυτά είναι συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι έφηβοι.»

Ο 19χρονος Καναδός star συνελήφθη πριν από λίγο καιρό στο Μαϊάμι, όπου οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά που κάνουν τους beliebers να ανησυχούν.

Enrique Iglesias ft. Pitbull – I’m A Freak #VideoPremiere

«Νομίζω ότι είναι υπερβολικό αυτό που συμβαίνει με τον Justin Bieber. Θέλω να πω, έλα όταν είσαι έφηβος, ποιος δεν έκανε μια κόντρα; Το ξέρω, συνήθιζα να τρέχω με τους φίλους μου όλη την ώρα. Δυστυχώς αυτός είναι κάτω από το μικροσκόπιο και ο ίδιος πιάστηκε μερικές φορές «, δήλωσε ο Enrique σε Αγγλικό ραδιόφωνο και πρόσθεσε.

«Δεν πιστεύω τι έχει κάνει, δεν νομίζω ότι πρόκειται να καταστρέψει την καριέρα του, αν με ρωτάτε, εφ ‘όσον δεν επιδεινωθεί, εφ’ όσον ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά, εφ ‘όσον ο ίδιος δεν τρελαθεί. Νομίζω ότι είναι κοινά λάθη που κάνουν οι έφηβοι«.

Έτσι μετά τον Steven Tyler που τον στηρίζει και την Lady Gaga που στηρίζει τους beliebers και ο τραγουδιστής του I’m A Freak  δεν ανησυχεί για τον Justin.

Αφήστε το σχόλιό σας