Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Η εταιρία των Radiohead διαψεύδει τη Lana Del Rey

Η εταιρία των Radiohead διαψεύδει τη Lana Del Rey

-

Δες και αυτά

«Δεν υπάρχει  αγωγή, αλλά οι στροφές του «Get Free» χρησιμοποιούν μουσικά στοιχεία που λαμβάνονται από αυτά του «Creep», και θέλουμε αυτό να το αναγνωρίσουν οι δημιουργοί του τραγουδιού»

Ένας εκπρόσωπος της Warner / Chappell, της εταιρίας των Radiohead, εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με την αγωγή που η μπάντα είχε προετοιμάσει εναντίον της Lana Del Rey, κατηγορούμενη για αντιγραφή του «Creep» στο «Get Free», τραγούδι από το τελευταίο της άλμπουμ Lust for Life.

https://twitter.com/LanaDelRey/status/950065789549166592

Η σύντομη δήλωση διαψεύδει αυτό που γράφτηκε από τον popstar στο Twitter – «Το τραγούδι μου δεν ήταν εμπνευσμένο από το «Creep», οι Radiohead νιώθουν ότι ήταν και θέλουν το 100% του publishing. Πρόσφερα έως και 40% κατά τους τελευταίους μήνες αλλά δέχονται μόνο το 100%.» – αλλά επιβεβαιώνει τη διαπραγμάτευση. Εδώ η ανακοίνωση:

«Ως μουσικός εκδότης των Radiohead, είναι αλήθεια ότι διαπραγματευόμαστε με τους εκπροσώπους της Lana Del Rey από τον Αύγουστο. Είναι σαφές ότι οι στίχοι του «Get Free» χρησιμοποιούν μουσικά στοιχεία που λαμβάνονται από αυτά του «Creep» και ζητήσαμε να αναγνωριστεί αυτό στους δημιουργούς του κομματιού. Και, για να διευκρινίσουμε περαιτέρω, δεν υποβλήθηκε καμία αγωγή και ο Radiohead δεν δήλωσε ποτέ ότι “δέχονται μόνο το 100%”».

Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας