Για ακρίβεια είναι 9

Μετά τα featuring με φίλους και συναδέλφους όπως η Taylor Swift και οι N.E.R.D., ο Ed Sheeran ετοιμάζει δικιά του νέα μουσική.

Ο τραγουδιστής ήδη δουλεύει σκληρά για το επόμενο άλμπουμ του και όπως φαίνεται έχει ήδη 9 τραγούδια έτοιμα. Για την ακρίβεια από τραγούδια έχει μέχρι στιγμής σχεδιάσει περίπου σαράντα.

«Πιθανόν είναι 9 τραγούδια που είναι έτοιμα και μου αρέσουν πραγματικά. Αλλά αύριο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αν έπρεπε να μου έρθουν άλλα 9 τραγούδια με τα οποία θα αντικαταστήσω τα προηγούμενα», ανέφερε ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Time Out.

View this post on Instagram

@marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Όπως φαίνεται ακόμα δεν έχει και πολύ σαφείς ιδέες, αλλά τουλάχιστον έχει ήδη νέα τραγούδια που του αρέσουν.

Ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το «Divide» – το τελευταίο και τρίτο άλμπουμ της καριέρας του – στις αρχές του 2017 και με το single «Shape Of You», κατέκτησε την κορυφή σε 74 διαφορετικά charts στον κόσμο, όπως και του αμερικανικού «Billboard Hot 100». Το video clip έχει συγκεντρώσει 2,66 δισεκατομμύρια προβολές, συγκομιδή που το αναδεικνύει ως το έκτο δημοφιλέστερο βίντεο στην ιστορία του YouTube, ενώ μαζί με τα 726 εκατομμύρια επισκέψεων του lyric video, οι αθροιστικές επίσημες προβολές του «Shape Of You» ξεπερνούν τα τρία δισεκατομμύρια.

Τελευταίο single από το «Divide» είναι το «Perfect», το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε και να μάθετε περισσότερα γι΄αυτό πατώντας στη παρακάτω εικόνα η link.

Ed Sheeran: Το πανέμορφο video clip του «Perfect» συνεπαίρνει

Αφήστε το σχόλιό σας