Δήμος Αναστασιάδης

Ο Δήμος Αναστασιάδης μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του τον Άγιο Βαλεντίνο, στην πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς!

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Άλλος εγώ» Με σένα πλάι μου», «Χτίσε μια γέφυρα», «Τώρα», «Ψέματα», «Πάντα και Παντού»), αλλά και παλαιότερες επιτυχίες («Τάσεις Καταστροφής», «Αντίθετη Τροχιά», «Αν μʼαγαπάς», «Σε κάθε τέλος και μια αρχή», «Εσύ», «Μια προσευχή για να ʽρθεις», «3λάθη»), μας ταξιδεύει στις κρυφές του σκέψεις, στα αληθινά κομμάτια του εαυτού του αλλά και της παρέας του, που δεν είναι άλλη από όλους εμάς.

Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, από τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο της live εμφάνισής του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως όλο το κοινό. Αυτοσχεδιάζει, χορεύει, εξομολογείται, ερωτεύεται και μας παίρνει από το χέρι για να μας βάλει στην δική του μαγική τροχιά. Και μας υπόσχεται συναυλίες που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Μία μοναδική συναυλία, στην πιο ερωτική στιγμή του χρόνου!

Αφήστε το σχόλιό σας