Ο Elton John θα γράψει τη μουσική για τη θεατρική διασκευή του έργου «Ο Διάβολος Φοράει Prada» στο Broadway.

Το best seller μυθιστόρημα και η κινηματογραφική επιτυχία «The Devil Wears Prada» (Ο Διάβολος Φοράει Prada) διασκευάζονται σε μιούζικαλ που θα ανέβει στο Broadway. Η παράσταση θα φέρει τη σφραγίδα του θεατρικού συγγραφέα, Paul Rudnick και τη μουσική επένδυση έχει αναλάβει ο Elton John.

Ο θρυλικός τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας ανέθεσε στη Shaina Taub να μετατρέψει σε τραγούδια τις ατάκες της πρωταγωνίστριας, Miranda Priestly.

«Είναι συναρπαστική η μεταφορά του “Ο Διάβολος Φοράει Prada” στο θέατρο. Είμαι μεγάλος θαυμαστής τόσο του βιβλίου όσο και της ταινίας και ένας τεράστιος λάτρης του κόσμου της μόδας», είπε ο Elton John, σύμφωνα με το περιοδικό «W».

«Ανυπομονώ να βυθίσω τα μουσικά μου δόντια σε αυτό το τεράστιο κομμάτι της δημοφιλούς κουλτούρας»

Η Shaina Taub μίλησε για το θεατρικό έργο στο «Billboard» επισημαίνοντας:

«Ο κόσμος της μόδας είναι τόσο γοητευτικός και θεατρικός, η ίδια η ταινία είναι τόσο θεατρική, όπως και οι χαρακτήρες – στην Άντι έχετε όλα όσα θέλετε σε μία πρωταγωνίστρια, κάποια με όνειρα και τεράστιες φιλοδοξίες, που έχει να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πραγματικότητα του κόσμου και της ενηλικίωσης.»

«Δεν έχω δει μια σχέση όπως της Andy και της Miranda Priestly (δύο γυναικών) στη σκηνή. Η ταινία είναι μια απολαυστική κωμωδία», πρόσθεσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας