Ο David Guetta φοράει το κράνος και μπαίνει στο μονοθέσιο της F1 στο νέο του video για το Dangerous. 

Τον έχουμε δει στα paddock, τον έχουμε δει στο grid, τον έχουμε δει να ξεσηκώνει το κοινό στο περιθώριο Grand Prix. Ήρθε η ώρα να δούμε τον David Guetta σε ρόλο οδηγού ένα πραγματικά… εκρηκτικό video clip!

Το video του «Dangerous» επηρεασμένο από τη ταινία «Rush» αλλά και από άλλες ιστορίες στη F1 μιλά για την κόντρα δύο οδηγών για τον παγκόσμιο τίτλο της Formula 1!

Το 7λεπτο clip περιλαμβάνει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν των αγώνων της F1 από άλλους θεσμούς, ως εισαγωγή για το κυρίως πιάτο. Στη συνέχεια  ο ήχος του V8 κινητήρα της Lotus E20 (μονοθέσιο του 2012) είναι αυτός που τραβάει την προσοχή… Την προσοχή τραβάνε και οι υπέροχες παρουσίες των paddock, που αποτελούν το team του Guetta και του μεγάλου αντιπάλου του τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός James Purefoy που ίσως θυμάστε από τις ταινίες «Solomon Kane» και «Ironclad».

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Jonas Åkerlund, ενώ guest star είναι ο επίσημος οδηγός της Lotus στη Formula 1, Romain Grosjean!

Τα κόκκινα φώτα σβήνουν στην γραμμή της εκκίνησης, τα μονοθέσια ξεκινούν ποιος θα περάσει πρώτος την καρώ σημαία που θα του δώσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή; Και τι θα συμβεί μετά;

Το «Dangerous» συμπεριλαμβάνεται στο έκτο άλμπουμ του 47χρονου πια Guetta, με τίτλο «Listen», που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα. Φωνητικά κάνει ο Sam Martin.

Αφήστε το σχόλιό σας