Ο Danny Avila διοργανώνει διαγωνισμό remix για το τελευταίο κομμάτι του «Poseidon», που θα δώσει ένα ταλαντούχο παραγωγό την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τεράστιο βραβείο.

Κάντε remix το «Poseidon» και ο νικητής θα λάβει ένα ζευγάρι Pioneer S-DJ 50X Active Reference Studio Monitors, Pioneer HDJ-2000 DJ and Production Headphones, ένα καταπληκτικό Access Virus TI2 Desktop Synthesizer από την Access Music επιπλέον € 1.000 για ό, τι DJ ή εξοπλισμό στούντιο παραγωγής επιθυμεί η καρδιά σας, ΣΥΝ τη πρεμιέρα του remix στο ραδιοφωνικό του show Danny’s Ready To Jump που μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, ένα προτεινόμενο σημείο στο Facebook και στο Soundcloud του Danny ΚΑΙ πτήση και διαμονή για εσάς και έναν φίλο σε ένα Danny Avila show δίπλα του όπου θα παίξετε το remix σας ζωντανά στη σκηνή μαζί με τον Danny.

Για να συμμετέχετε:

  • Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Danny Avila στο Facebook ΕΔΩ και εισάγετε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή Poseidon Remix στο πάνω μέρος της σελίδας για να κατεβάσετε τα αρχεία ήχου.
  • Ανεβάστε το remix σας στο δικό σας κανάλι στο Soundcloud (βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία λήψης είναι απενεργοποιημένη για να εξασφαλίσετε την είσοδο) και προσθέσετε το σύνδεσμο από το κομμάτι Soundcloud στην εφαρμογή Poseidon Remix στη σελίδα του Danny στο Facebook.

unnamed-1

Οι παραγωγοί έχουν προθεσμία ενός μήνα από τις 15 Ιανουαρίου 2014 για να προσθέσουν τα remix τους στην εφαρμογή Poseidon Remix Facebook, μετά  οι χρήστες του Facebook σε όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να ψηφίσουν και να μοιράζονται τα αγαπημένα τους remix για μια περίοδο δύο εβδομάδων που λήγει στις 28 Φλεβάρη. Οι 20 συμμετοχές με τους περισσότερους ψήφους θα περάσουν στον τελικό γύρο, όπου ο Danny και η ομάδα διαχείρισης θα ψηφίσουν τον νικητή.

Για περισσότερα πατήστε εδώ. Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε το  Poseidon.

Αφήστε το σχόλιό σας