Ο Βρετανός καλλιτέχνης παρουσιάσε και το Let Me Out, νέο τραγούδι από το Humanz κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Zane Lowe.

Μετά την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, Humanz, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου, ο Damon Albarn αποκάλυψε ότι τα τραγούδια του δίσκου είναι μόνο ένα μέρος των νέων συνθέσεων του για τους Gorillaz.

«Έχω άλλα 40 ή 45 τραγούδια στα σκαρία. Σιγά-σιγά έρχομαι αντιμέτοπος με όλα τα κομμάτια που δεν μου φαίνονται ακόμη έτοιμα και θα ήθελα να τα τελειώσω όλα», δήλωσε ο Albarn κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Zane Lowe, που μεταδόθηκε το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε πρεμιέρα ένα νέο τραγούδι από το Humanz, με τίτλο Let Me Out. Στο κομμάτι συμμετέχουν ο Pusha T και η Mavis Staples.

Εν τω μεταξύ, η μπάντα ανακοίνωσε το Spirit House, μια pop-up εμπειρία που αποτελείται από εικαστικές εγκαταστάσεις, mapping technology και ακυκλοφόρητη μουσική που θα φτάσει στο Βερολίνο, το Άμστερνταμ και τη Νέα Υόρκη, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Ο Albarn παρομοίασε το νέο άλμπουμ των Gorillaz ως «Ένα πάρτυ άλμπουμ, το έργο μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό. Το άλμπουμ γεννήθηκε από αυτή τη σκοτεινή φαντασία που φαντάστηκα πέρυσι. Προσπάθησα να φανταστώ τι θα συνέβαινε στον κόσμο μετά από κάτι απρόβλεπτο και παράξενο. Εσείς πως θα νιώθατε; Δεν έχει να κάνει με τον Donald Trump, ακόμα κι αν είναι μια σκοτεινή φαντασία να γίνει πραγματικότητα».

Το Let Me Out είναι το πέμπτο τραγούδι που προηγείται του Humanz, μετά τα Saturn Barz, Andromeda, We Got The Power και Ascension. Μπορείτε να τα ακούσετε όλα εδώ.

Ακούστε το Let Me Out:

Αφήστε το σχόλιό σας