Ο Claydee εμφανίστηκε live στο μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού στην Πολωνία . Τραγούδησε το summer hit “Mamacita Buena” σε ένα κατάμεστο γήπεδο ποδοσφαίρου!

Στην Ελλάδα θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και performers με συνεχόμενες back to back επιτυχίες και εκατομμύρια views στο YouTube. Ο λόγος για τον Claydee, του οποίου το success story ξεπερνάει καθημερινά τα σύνορα της χώρα μας.

Το τραγούδι του “Sexy Papi” έφτασε στο #1 του airplay chart της Πολωνίας και ήταν μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ίδια χώρα την περασμένη χρονιά. Αυτή την περίοδο ακούγεται πολύ το track με τα περισσότερα YouTube views στη χώρα μας, το “Mamacita Buena” το οποίο εξελίσσεται σε summer hit.

Την Κυριακή 27 Ιουλίου εμφανίστηκε live μπρστά σε πάνω από 50 χιλιάδες fans, στο event του Radio Zet, ενός από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Πολωνία (σχεδόν μισό εκατομμύριο likes στην επίσημη σελίδα του στο Facebook), κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του καθόλη την διάρκεια του “Mamacita Buena”.

Δείτε το εδώ!

Το τελευταίο του single “Hey Ma”, βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του Ελληνικού airplay chart, στο Top5 του Shazam chart της χώρας μας και έχει σκαρφαλώσει στο Top10 του iTunes chart. Το video του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια views στο YouTube σε λιγότερο από ένα μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Σκανδιναβία, Ισπανία, Τουρκία και Ρωσσία τις επόμενες εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Claydee είναι ο μοναδικός performer από την Ελλάδα που πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορες χώρες της Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια.

Αφήστε το σχόλιό σας