Το νέο του συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της χώρας, τη Minos EMI / Universal, υπέγραψε ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης θα εξακολουθεί να αποτελεί μέλος της μεγάλης και ιστορικής οικογένειας της Minos EMI.

Οι δύο πλευρές εγκαινίασαν την κοινή πορεία τους το 2009, όταν ο τραγουδιστής… «δε συμβιβάστηκε» και έδωσε τα πρωταρχικά δείγματα των ικανοτήτων του. Το άλμπουμ «Δε Συμβιβάζομαι» περιείχε τα «Δε Μιλάς» και «Μια Κατάσταση Επανάσταση», όπως και σε νέα έκδοση τα «Καταδικασμένος» και «Ναι, ναι, ναι», τραγούδια που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τον ανερχόμενο τότε τραγουδιστή.

Η δεύτερη δουλειά του Χρήστου Χολίδη με τη Minos EMI ήρθε έπειτα από τρία χρόνια και ανέδειξε τις επιτυχίες «Να Με Θυμάσαι», «Κακομαθημένο», «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός», «Άκου Τα Φίλο Σου». Το CD «Να Με Θυμάσαι» ήταν ο πρώτος πλατινένιος δίσκος του καλλιτέχνη και μάλιστα διπλός.

Μετά από μία ακολουθία επιτυχημένων singles ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφόρησε την καινούρια δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Έλεγα» το φθινόπωρο του 2015. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα τελευταία hits του τραγουδιστή («Έλεγα», «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Σ’ Αγαπώ», «Έπαθα Και Έμαθα» κ.ά.) μαζί με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ απέσπασε την πλατινένια διάκριση.

Αμφότεροι είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι και να προβούν απρόσκοπτα στην ανανέωση των συμβολαίων. Ο Χρήστος Χολίδης και η Minos EMI, με την παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου κ. Μαργαρίτας Μάτσα και των υπόλοιπων στελεχών, υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου με την υπόσχεση ακόμη περισσότερων και μεγαλύτερων επιτυχιών!

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Χολίδη με τη Minos EMI:

 

Φωτογραφίες: Minos EMI.

 

Αφήστε το σχόλιό σας