Ο Chris Brown στο στούντιο με τον Justin Bieber και Skrillex

 

Και ο Austin Mahone θέλει να συνεργαστούν

Ο Chris Brown εντοπίστηκε στο στούντιο ηχογράφησης στο Λος Άντζελες μαζί με τον Justin Bieber. Οι δύο τους συνδέονται με μια φιλική σχέση  και έχουν συχνά συνεργαστεί στο παρελθόν. Το περασμένο καλοκαίρι είχαν ηχογραφήσει υλικό που δεν έχει δημοσιευθεί, για το νέο άλμπουμ Bieber (αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμπεριληφθεί το τότε κομμάτι, αφού ο Justin Bieber αποφάσισε να κάνει το άλμπουμ από το μηδέν).

Η παραγωγή του νέου τραγουδιού θα είναι από το χέρι του Skrillex, που μαζί με τον Justin συνεργάστηκε πρόσφατα δημιουργώντας το big hit «Where Are U Now». Περισσότερα για την ώρα δεν ξέρουμε, ούτε για ύφος αφού μετά το Χ ο Chris πρόσφατα άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να επιστρέψει να πειραματιστεί με την EDM, έτσι θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια διπλή συνεργασία μεταξύ των δύο αστέρων και για τα δύο νέα άλμπουμ.

Justin Bieber Chris Brown

Ένας ακόμα τραγουδιστής που θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Chris Breezy και ακόμα δεν είχε τη δυνατότητα να είναι ο ταλαντούχος Austin Mahone. Ο νεαρός έχει πολλές φορές εκφράσει τον θαυμασμό του για τον CB και σε αρκετές συνεντεύξεις έχει πει πως θα ήθελε να συνεργαστεί με ένα καλλιτέχνη που είναι μία από τις πηγές της έμπνευσής του.

Ο Austin έχει την συνήθεια να απαντάει στο Twitter στα μηνύματα των fan, έτσι πρόσφατα απαντώντας σε μια fan είπε ότι θα ήθελε πολύ τη συνεργασία του με τον Chris.

https://twitter.com/dramaustica/status/597917669111758848

Και ενώ αναμένει το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα, ο Austin αποφάσισε να κάνει remix στο “Lady In A Glass Dress” από το τελευταίο άλμπουμ του Chris Brown, Χ.

Αφήστε το σχόλιό σας