Ο Chris Brown λέει ότι «θα βγάλει το καπέλο» στη Rihanna αν βγαίνει με τον Leonardo DiCaprio
Rihanna / Lonardo DiCaprio

Rihanna και Leonardo είχαν εντοπισθεί να φεύγουν από ένα κλαμπ στις 4 το πρωί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου  και τώρα ο πρώην της Chris Brown, είχε κάτι να πει σχετικά με τις φήμες για τη σχέση.

Είναι μια καυτή τραγουδίστρια και αυτός είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς από τότε που τον είδαμε στις οθόνες μας όταν βγήκε η επιτυχημένη ταινία Τιτανικός, περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια πριν… Είναι η Rihanna και ο Leonardo DiCaprio το νεότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ;!

Οι φήμες οργιάζουν λέγοντας πως RiRi και Leo είναι παραπάνω από φίλοι αφού τους έχουν δει σε πάρτι μαζί αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες, με τους παρευρισκόμενους να λένε πως το ζευγάρι φαινόταν άνετα μαζί.  Τώρα ο Chris Brown είχε να πει τη γνώμη του  του σχετικά με τις φήμες περί σχέσης…

Ο πρώην της Rihanna ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες περί σχέσης της RiRi με τον Leo και αστειευόμενος είπε πως αν είναι αλήθεια θα της βγάλει το καπέλο.

«Σε αυτή την περίπτωση, θα ήθελα απλώς να της βγάλω το καπέλο μου. Δεν είμαι ένας hater. Δεν είμαι ζηλιάρης, δεν αισθάνομαι ζηλιάρης. Κάνε τα πράγματά σου. Δεν μπορώ να τα έχω όλα, brotha.»

Αφήστε το σχόλιό σας