Ο Chris Brown και η γυμνή φαν στο κρεβάτι του: ο τραγουδιστής το καταγγέλλει με μια φωτογραφία στο Instagram
Chris Brown

Μια τρελή ιστορία.

Γεμάτη  βραδιά για τον Chris Brown. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία-αναφορά ενός πολύ σοβαρού περιστατικού που του συνέβει : μια γυναίκα εισέβαλε στη βίλα του στην Καλιφόρνια και τον περίμενε γυμνή στο κρεβάτι του.

Η γυναίκα – που ονομάζεται Amira Kodcia Ayeb – ήταν στο σπίτι του ο Chris και τον περίμενε για δύο ημέρες μέχρι να επιστρέψει.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της κοπέλας γράφοντας: «γύρισα σπίτι και βρήκα αυτή τη τρελή. Έσπασε τους μεντεσέδες στις πόρτες. Μαγείρεψε πολλά γεύματα στην κουζίνα. Έγραψε «σ’ αγαπώ» στους τοίχους. Πέταξε τα ρούχα της κόρης μου και τα πράγματα του σκύλου μου. Στη συνέχεια έκανε κάποια τρελά πράγματα βουντού.»

1-screen_shot_2015-05-08_at_08.35.58

 

Και συνέχισε γράφοντας: «Ήθελα να δείξω πως ο κόσμος είναι γεμάτος τρελούς. Έγραψε το όνομά της στο αυτοκίνητό μου! Αγαπάω τους fan μου αλλά αυτό είναι πραγματικά τρελό!»

Αργότερα, ο Chris έχει αποφασίσει να διαγράψει το μήνυμα στο Instagram, γιατί η επιλογή αυτή προκάλεσε πολλές διαμάχες. Σύμφωνα με το TMZ, ωστόσο, ο τραγουδιστής θα κάνει μήνυση στη νεαρή  που είναι μόλις 21 χρόνων.

Αφήστε το σχόλιό σας