Ο τραγουδιστής του ‘Locked Out Of Heaven’ προσκαλεί τους rockers από την Καλιφόρνια να τον συνοδεύσουν για το αθλητικό υπερθέαμα τον επόμενο μήνα.

Ο Bruno Mars προσκάλεσε τους Red Hot Chili Peppers να τον συνοδεύσουν κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στο ημίχρονο του 48ου NFL Super Bowl, τον επόμενο μήνα.

Ο τραγουδιστής του ‘Gorilla’ θα ακολουθήσει τα βήματα του της Madonna, των Black Eyed Peas και της περσινής headliner Beyonce και θα εμφανιστεί στη σκηνή στο New Meadowlands Stadium στο East Rutherford, NJ την Κυριακή 2 του Φεβρουαρίου.

Οι βραβευμένοι με Grammy, Red Hot Chili Peppers δια στόματος Anthony Kiedis, επιβεβαίωσαν πως θα εμφανιστούν στο NFL, ενώ ο Bruno Mars αποκάλυψε πως περιμένει πως και πως για το event.

Red Hot Chili Peppers Super Bowl 2014
Red Hot Chili Peppers

«Μπάντα μου και εγώ κάνουμε πρόβες. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για να βγούμε στο πεδίο και να εκτελέσουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ελπίζω ότι οι fans περιμένουν να διασκεδάσουν μαζί μας. Συνεχίζουν να μας λένε ότι θα μπορούσε να είμαστε παγωμένοι εκεί έξω και πως δεν έχουμε ποτέ εκτελέσει σε τέτοιες συνθήκες, αλλά είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι

Αφήστε το σχόλιό σας