Ο Bruce Springsteen τραγουδά για τα θύματα του Όσλο και Utoya

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,982ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Bruce Springsteen @ Utoya Massacre anniversary
Bruce Springsteen @ Utoya Massacre anniversary

Ο «Boss» πραγματοποιεί μια εμφάνιση έκπληξη στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται ένα χρόνο μετά τη σφαγή 77 παιδιών από τον Breivik Behring

Μια μεγάλη συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, 22 Ιουλίου στο Όσλο,για να τιμήσει την μνήμη των θυμάτων που πριν από ένα χρόνο έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση που έγινε από τον Anders Breivik Behring στο Όσλο και το νησί της Utoya. Στη σκηνή εμφανίζεσαι, προς έκπληξη όλων και Bruce Springsteen.

77 άνθρωποι, κυρίως τα αγόρια, έχασαν τότε τη ζωή τους και χθες, μετά την κατάθεση στεφάνου και λουλουδιών, περίπου 50 χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Όσλο για τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων. Σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ήταν μεγάλα αστερίας της μουσικής της Νορβηγίας , αλλά μετά από αυτούς εμφανίστηκε και ο «Boss» ο οποίος είχε μόλις ολοκληρώσει στην πόλη την εμφάνιση της Ευρωπαϊκής του περιοδείας. Ο Springsteen αφιέρωσε ένα τραγούδι πολύ ιδιαίτερο για τη Νορβηγία: “We shall Overcome”.

Ο Breivik δικάζεται τον επόμενο μήνα, και οι δικαστές θα αποφασίσουν αν ο βομβιστής (33 ετών) είναι ψυχικά υγιείς η όχι, και ανάλογα με το αν θα οριστεί η καταδίκη του, αν θα είναι μακροπρόθεσμη φυλάκιση, ή αν θα περιορίζεται σε ψυχιατρικό ίδρυμα .

Αφήστε το σχόλιό σας