Εφτά εκατομμύρια δολάρια λένε οι φήμες ότι ήταν η αμοιβή του Brad Pitt για να διαφημίσει το θρυλικό άρωμα Chanel No 5!   «Είναι η πρώτη φορά που ένας άντρας μιλά για ένα γυναικείο άρωμα», δήλωσε ο Andrea d’ Avack, διευθυντής της Chanel Fragrance & Beauty. Στις 15 Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει η διαφημιστική καμπάνια όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό να μας μιλά για ένα γυναικείο άρωμα.

Το πιο εμπορικό άρωμα όλων των εποχών έχει διαφημιστεί και στο παρελθόν από σημαντικά ονόματα όπως  η Nicole Kidman και η Carole Bouquet. Το άρωμα πήρε το όνομά του επειδή αποτελούσε την πέμπτη δημιουργία του αρωματοποιού Ernest Beaux. Με συστατικά από τριαντάφυλλο, γιασεμί, βανίλια και εσπεριδοειδή έχει φορεθεί από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο και έχει μείνει στη μνήμη πολλών αντρών η χαρακτηριστική μυρωδιά του.

Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει την απάντηση της Merilyn Monroe σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το τι φοράει το βράδυ όταν κοιμάται: » Five drops of Chanel No. 5″

H Merilyn Monroe είχε δηλώσει ότι το μόνο που φοράει όταν κοιμάται είναι η Chanel No 5

Αφήστε το σχόλιό σας