Ο Μπάμπης Στόκας κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage. Μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο Μπάμπης Στόκας στο Ρυθμός Stage
Σάββατο 18 και 25 Οκτωβρίου

Μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει!

Στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage, το Σάββατο 18 και 25 Οκτωβρίου, ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια τηςπροσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Μαζί του η ανερχόμενη Παυλίνα Βουλγαράκη που κυκλοφορεί το πρώτο της single (προάγγελος του πρώτου της ολοκληρωμένου album) με τίτλο «Εδώ» σε μουσική και στίχους της ίδιας.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Ώρα έναρξης: 23:00

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ.: 210 975 0060

Αφήστε το σχόλιό σας