Είναι αλήθεια, επιβεβαιώθηκε από τους AC/DC. Ο frontman των Guns N’ Roses θα βοηθήσει το συγκρότημα να τελειώσει την περιοδεία του καλύπτοντας το κενό του Brian Johnson.

Ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses, Axl Rose είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του frontman των AC/DC, Brian Johnson στην παγκόσμια περιοδεία των τελευταίων, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.

Ο Johnson, ο οποίος μπήκε στην μπάντα όταν το 1980 πέθανε ο Bon Scott, αναγκάστηκε να σταματήσει τις υποχρεώσεις του με το θρυλικό συγκρότημα πριν λίγες εβδομάδες, όταν οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει να χάσει εντελώς την ακοή του. Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν 10 συναυλίες των AC/DC στις ΗΠΑ.

Λίγες μέρες ωστόσο, πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του Rock or Bust world tour, βρέθηκε λύση, με τον Axl Rose να καλύπτει το κενό, αρχής γενομένης από την συναυλία που θα δοθεί στις 7 Μαΐου στη Λισαβόνα.

«Τα μέλη των AC/DC θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Brian Johnson για τη συμβολή και την αφοσίωσή του στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο θέμα της ακοής και σε ό,τι κάνει μελλοντικά. Όσον και αν θέλουμε αυτή η περιοδεία να τελειώσει όπως άρχισε, καταλαβαίνουμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση του να σταματήσει και να σώσει την ακοή του. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς όλους όσους μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ευτυχείς που ο Axl Rose έχει την καλοσύνη να προσφέρει την υποστήριξή του και να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε αυτή τη δέσμευση», έγραφε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Αυτές είναι οι συναυλίες των AC/DC με τον Axl Rose στην Ευρώπη:

May 07 – Lisbon, Portugal – Passeio Maritimo De Alges
May 10 – Seville, Spain – Estadio De La Cartuja
May 13 – Marseille, France – Stade Velodrome
May 16 – Werchter, Belgium – Werchter Site
May 19 – Vienna, Austria – Erns-Happel Stadium
May 22 – Prague, Czech Republic – Letnany Airport
May 26 – Hamburg, Germany – Volksparkstadion
May 29 – Berne, Switzerland – Stade De Suisse
Jun. 01 – Leipzig, Germany – Red Bull Arena
Jun. 04 – London, UK – The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
Jun. 09 – Manchester, UK – Etihad Stadium
Jun. 12 – Aarhus, Denmark – Ceres Park

Αυτή τη στιγμή ο Axl Rose μόλις ξεκίνησε την περιοδεία επανένωσης με τους Guns N’ Roses, αν και αναγκάζεται να κάθετε στον «θρόνο» του Dave Grohl των Foo Fighters, λόγω του κατάγματος στο πόδι, αλλά το Μάιο που ξεκινάνε τα live στην Ευρώπη θα είναι μια χαρά και θα μπορεί να τρέχει στη σκηνή των AC/DC.  Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική, για το «Not In This Lifetime tour» που θα κάνει με τους Guns N’ Roses.

Αφήστε το σχόλιό σας