Αφού μας έκανε να χορεύουμε στους ρυθμούς του, ο Avicii είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ.

Το πρώτο άλμπουμ του θα ονομάζεται “True” και αναμένεται στις 17 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει και το πρόσφατο No1 single toy “Wake Me Up!”

Για το ντεμπούτο του, ο Σουηδός DJ και παραγωγός αποφάσισε να δώσει στους fans την ευκαιρία να αποκαλύψει το artwork του δίσκου, καθώς και το επόμενο single, μέσα από την ιστοσελίδα www.thetruereveal.com

Δύο γιγαντιαία ηχεία θα έχουν τοποθετηθεί σε μια βιομηχανική τοποθεσία της Στοκχόλμη – γενέτηρά του Avicii – με ένα μεγάλο κεντρικό πάνελ με μαύρο γυαλί. Το εξώφυλλο του «True» θα είναι εκεί, κρυμμένο πίσω από το αδιαφανές γυαλί: οι fans θα πρέπει να σπάσουν το γυαλί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ν’ αποκαλύψουν ένα μυστικό, μια «αληθινή ιστορία» που τους αφορά, χρησιμοποιώντας το hashtag # truereveal στο Twitter. Για κάθε τιτίβισμα όγκος θα αυξηθεί σταδιακά. Το νέο Τραγούδι θα αποκαλυφθεί σιγά σιγά, ξεκινώντας από την γραμμή του μπάσου και προσθέτοντας τα άλλα όργανα με τα tweets των fans να συμβάλουν ν’ αυξάνει η ένταση μέχρι το τζάμι να σπάσει και το τραγούδι θα ηχήσει αποκαλύπτοντας το artwork του album.

Αφήστε το σχόλιό σας