«Θα μπορούσα να οραματίζομαι μια επιστροφή. Ίσως σε 60 χρόνια.»

O Avicii αποκάλυψε ότι εργάζεται σε ένα νέο άλμπουμ, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τα live set και τις περιοδείες.

Ο Σουηδός παραγωγός είπε ότι αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το έργο του, το οποίο θα αποτελείται από ακυκλοφόρητα τραγούδια που παρήχθησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Συλλέγω ό, τι έχει απομείνει από τα τελευταία οκτώ χρόνια, πράγματα που πάντα αγαπούσα αλλά δεν είχα βγάλει προς τα έξω και βλέπω τι θα κυκλοφορήσω και τι δεν πρέπει να κυκλοφορήσω», είπε στο Hollywood Reporter.

Την περασμένη εβδομάδα, ο DJ (πραγματικό όνομα: Tim Bergling) ανακοίνωσε ότι η τρέχον περιοδεία του το 2016 θα είναι η τελευταία της καριέρας τους με μια δήλωση από την επίσημη ιστοσελίδα του.

O Avicii είπε επίσης ότι σχεδιάζει στα live που απομένουν να αποκαλύψει μια σειρά από νέα τραγούδια. Στη πρόσφατη συναυλία του στο Ντουμπάι το περασμένο Σαββατοκύριακο, έπαιξε ένα νέο κομμάτι που το χαρακτηρίζουν τα φωνητικά της Αυστραλιανής ποπ σταρ Sia, το οποίο όπως είπε είναι: «ένα demo, δεν είναι η τελική version».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα από τα πολλά νέα τραγούδια που δεν έχω ακόμα ολοκληρώσει. Αυτή η έκδοση δεν είναι το τραγούδι Sia/Avicii. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή έκδοση.»

Μετά την τελευταία του συναυλία που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Ίμπιζα στις 28 Αυγούστου το 2016, ο Avicii λέει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την παραγωγή μουσικής, «Είτε αυτό σημαίνει κάνοντας άλλα project, γράφοντας για άλλους καλλιτέχνες, ή οτιδήποτε άλλο.»

Όσο για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει στις περιοδείες και στα live show στο μέλλον, ο ίδιος απάντησε: «Θα μπορούσα να οραματίζομαι μια επιστροφή. Ίσως σε 60 χρόνια.»

Ο Avicii κυκλοφόρησε το δεύτερο studio album του ‘Stories’, τον Οκτώβρη του 2015

Αφήστε το σχόλιό σας