Ο αστέρας του «Waiting For Love» κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο το νέο του άλμπουμ και το λανσάρει με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Ο Avicii κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο δεύτερο album του «Stories» του αυτή την εβδομάδα και μαζί κυκλοφόρησε online και ένα καταπληκτικό διαδραστικό κόμικ για να σηματοδοτήσει την άφιξη του δίσκου.

Το κόμικ που υπάρχει στο Instagram ονομάζεται Avicii Begins και βάζει τους χρήστες μέσα σε μια θεματική ιστορία στην οποία μπορούν να κάνουν πολλές διαφορετικές επιλογές… οδηγώντας τους να ακούν και ένα απόσπασμα από ένα διαφορετικό τραγούδι από το άλμπουμ ανάλογα με τις απαντήσεις τους.

Το πως παίζεται είναι πολύ απλό. Πατάτε εδώ και μετά την εικόνα με το πλήκτρο. Μόλις αυτή ανοίξει πατάτε ξανά το πλήκτρο και η ιστορία ξεκινά. Μετά δεν έχετε παρά να επιλέξετε την δική σας επιλογή και να επαναλάβετε την διαδικασία οδηγώντας έτσι εσείς την ιστορία…

Όσο για το άλμπουμ μπορείτε να το βρείτε όλο στο youtube ή στο spotify και να το απολαύσετε με την ηρεμία σας. Είναι εκπληκτικό, σύντομα θα του κάνουμε και ένα review.

Αφήστε το σχόλιό σας