Αντώνης Ρέμος - Βασίλης Σαλέας
Αντώνης Ρέμος – Βασίλης Σαλέας

Ο Αντώνης Ρέμος συμμετέχει στο νέο δίσκο του Βασίλη Σαλέα και τον ακούμε για πρώτη φορά σε διαφορετικό μουσικό ύφος!

Ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι ένας μονοδιάστατος τραγουδιστής και αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, έχοντας ερμηνεύσει διάφορα είδη τραγουδιών, από λαϊκά και μπαλάντες μέχρι πιο pop ήχους. Σε τραγούδι με ηχόχρωμα δημοτικό όμως δεν έχουμε ακούσει στο παρελθόν το δημοφιλή τραγουδιστή, κάνοντάς μας τώρα την έκπληξη!

Ο κορυφαίος σολίστας Βασίλης Σαλέας κυκλοφορεί το νέο του δίσκο «Ελλάδα γεια σου» και σε αυτόν συμμετέχουν μία πλειάδα γνωστών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής, ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ερμηνεύει το τραγούδι «Βεγγαλικά Πολύχρωμα».

Το «Βεγγαλικά Πολύχρωμα» στη μουσική φέρει την υπογραφή του Βασίλη Σαλέα και στους στίχους αυτή του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Ο Βασίλης Σαλέας στο ενεργητικό έχει συνεργασίες με μερικούς από τους πιο κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίμης Πλέσσας και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου.

Στο νέο του δίσκο εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, βλέπουμε και τις συμμετοχές των Διονύση Σαββόπουλου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γλυκερίας, Ελένη Βιτάλη, Μανώλη Μητσιά, Τόλη Βοσκόπουλου, Αντώνη Βαρδή, Θέμη Αδαμαντίδη, Βαγγέλη Κονιτόπουλου, Νίκου Αλιάγα κ.ά.

Αφήστε το σχόλιό σας