Έπειτα από τη νο1 επιτυχία «Λένε» ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδά «Όλα Περνούν»!

Ο Αντώνης Ρέμος θα μας ταξιδέψει ξανά με τη φωνή του.

Τους τελευταίους μήνες ο καλλιτέχνης μας κρατά συντροφιά με τη μεγάλη επιτυχία «Λένε», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραΐτη. Το τραγούδι βρίσκεται καθηλωμένο στην κορυφή του επίσημου ελληνικού airplay chart εδώ και αρκετές εβδομάδες, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα hit της χρονιάς.

Μετά από δύο σεζόν στη θέση του coach στο δημοφιλές τηλεοπτικού show «The Voice», ο Αντώνης Ρέμος είναι έτοιμος να επιστρέψει με καινούριο άλμπουμ. Το δεύτερο διαδοχικά νέο κομμάτι του καλλιτέχνη κυκλοφορεί από Heaven Music τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και τιτλοφορείται «Όλα Περνούν».

«Όλα περνούν, όλα καινούργια θα ‘ρθούν
Όλα περνούν, μόνο αυτή δεν περνά, η αγάπη»

Ο χώρος του «Διογένης Studio» ανοίγει για φέτος τις πόρτες του στις 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα φιλοξενεί ένα ιδιαίτερο μουσικοθεατρικό πρόγραμμα. Ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με τον κορυφαίο δεξιοτέχνη της εποχής Χρήστο Νικολόπουλο και την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Στην παράσταση συμμετέχει ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου και ανερχόμενοι τραγουδιστές όπως οι Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Μάκης Δράκος, Βάγια Καλαντζή και Victoria Taylor.

Αφήστε το σχόλιό σας