Ο Αντώνης Φωκάς παρουσιάζει το δεύτερο single του μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy, αλλά αυτή τη φορά έχει στο πλευρό του για τους στίχους και τη μουσική, δύο πολύ μεγάλα ονόματα.

Ο Αντώνης Φωκάς έγινε γνωστός μέσα από το X-Factor που προβλήθηκε στο κανάλι ΣΚΑΙ το 2016 κι ήταν στην ομάδα των αγοριών του Γιώργου Θεοφάνους.

Με το που βγήκε από το παιχνίδι τον περίμεναν ωραία πράγματα και ωραίες συνεργασίες.

Συνεργάστηκε με τον μέντορά του Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και το Γιώργο Χατζηνάσιο εκείνη τη χρονιά στο Baraonda, ενώ την επόμενη και το 2017-2018 βρισκόταν στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και του Μάκη Δημάκη στο Βοτανικό, αλλά είχε κυκλοφορήσει και το πρώτο του solo single με τίτλο «Τι κι αν μου λέγανε» που υπογράφει ο ίδιος στίχους-μουσική.

Μικρός σε ηλικία, αλλά η φωνή του χρόνο με το χρόνο ωριμάζει ολοένα και περισσότερο. Σε αυτό το σημείο της πορείας του, το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δε θυμάμαι» το υπογράφουν δύο μεγάλα ονόματα του «μουσικού πενταγράμμου». Η μουσική ανήκει στο Σταμάτη Γονίδη που από την πρώτη στιγμή τον πίστεψε και τον πήρε μαζί του και στην περιοδεία που έκανε το καλοκαίρι του 2017, κι οι στίχοι είναι του στιχουργού των επιτυχιών, Ηλία Φιλίππου.

Ακούστε παρακάτω το «Δε θυμάμαι».

Αφήστε το σχόλιό σας