Ο Αντύπας συνεργάζεται δισκογραφικά με το Γιώργο Θεοφάνους & επιστρέφει με νέες εμφανίσεις στο «Βοτανικός» συναντώντας το Νίκο Μακρόπουλο!

Ο Αντύπας ενώνει τις δυνάμεις του με το Γιώργο Θεοφάνους και παρουσιάζει σε λίγες ημέρες το καινούριο τραγούδι τους, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Βοτανικός» μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο.

Έπειτα από την τελευταία επιτυχία του με τίτλο «Τραύμα Διαμπερές» (αλλά και το «Ζεϊμπέκικο του Γιώργου», τραγούδι – αφιέρωση στο φίλο του Γιώργο Πολίτη), ο Αντύπας επανέρχεται στο δισκογραφικό προσκήνιο με μία νέα σπουδαία συνεργασία. Ο τραγουδιστής συμπράττει με το Γιώργο Θεοφάνους και μαζί με το δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών ετοιμάζουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Βάλ’τε Κάτι Να Πιω», σε μουσική του τελευταίου και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το «Βάλ’τε Κάτι Να Πιω», μάλιστα, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας στις 7 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο Αντύπας επιστρέφει στη σκηνή του «Βοτανικός» και μετά τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του με το Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη, συναντά το Νίκο Μακρόπουλο, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει σύντομα τις εμφανίσεις τους. Το σχήμα συμπληρώνουν οι Kings.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το νέο τραγούδι του Αντύπα, «Βάλ’τε Κάτι Να Πιω»:

Αφήστε το σχόλιό σας