Το συναίσθημα που σου ακουμπάει επιφανειακά την καρδιά και ταυτόχρονα θέλει να στην ξεριζώσει.

Έρωτας για κάτι που θέλεις τόσο πολύ να γνωρίσεις, αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι πιο πολύ από κάθε άλλη στιγμή της ζωής σου.

Η στιγμή που θέλεις να βάλεις τα κλάματα γιατί αυτό που νιώθεις είναι κάτι πιο μεγάλο από εσένα και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Γιατί αυτό σε πονάει, σε χαροποιεί και σε αναστατώνει μαζί.

Γιατί κάτι τόσο διαφορετικό από εσένα, πάει να γίνει ένα με εσένα. Ο τρόμος στη σκέψη ότι κάτι βαδίζει και σε λίγο θα πέσει πάνω σου. Ο τρόμος στη σκέψη ότι θέλεις να τα δώσεις όλα και να πληγωθείς. Η σκέψη που γίνεται τρόμος για τον άνθρωπο που βρήκες και δεν θέλεις να χάσεις ποτέ. Το ποτέ που θέλεις να γίνει πάντα. Το πάντα που θέλεις να φωνάξεις τόσο δυνατά μέσα από την ψυχή σου.

Ο έρωτας σου τρυπάει την καρδιά. Ο έρωτας, ναι.

Όταν νιώσεις ότι θέλεις να το εξωτερικεύσεις, ο άνθρωπος στον οποίο θα κοιτάξεις με τα μάτια βουρκωμένα, θα χαθεί εκείνη τη στιγμή και θα τον πλημμυρίσει φόβος.

Φόβος στην αλήθεια και την ορμητικότητα των συναισθημάτων σου. Φόβος για κάτι που δεν έχει ακούσει ξανά και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να το περάσει μαζί σου.

Το να εκμυστηρευτείς κάτι τόσο σπουδαίο, ίσως και το σπουδαιότερο συναίσθημα, έχει πολλές παγίδες. Θες να πέσεις σε μία τέτοια παγίδα γιατί θα γίνει το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής σου.

Ποτέ κανείς δεν θα είναι σίγουρος για το πώς πρέπει να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Από την άλλη όμως αν μπει στη διαδικασία της διαχείρισης, ίσως χάσει κι όλη τη μαγεία. Και ζωή χωρίς μαγεία, δεν είναι ζωή… Γιατί μαγεία είναι ο έρωτας τελικά. Η πιο παλιά, η πιο σωστή, η πιο αληθινή! η κινητήρια δύναμη για τον άνθρωπο. Η δύναμη του να σπάσεις δεσμά, του να αλλάξεις ολοκληρωτικά, του να έρθεις ολοένα και πιο κοντά σε αυτό που θες να αγγίξεις…

Αφήστε το σχόλιό σας